Velkommen til Guffeliguf.dk, hvor jeg gerne vil dele glæden ved den bedste mad. Så simpelt er det.

Og jeg tror på, at al mad kan man lave bedre end de mange industriprodukter, der pryder hylderne i supermarkederne. Og uden tonsvis af tilsætningsstoffer.

Om det så er den hjemmelavede sauce bearnaise, romkugler eller noget helt tredie.

Og så skal jeg selvfølgelig opfordre dig til altid at bruge gode råvarer, for så får du også bedre mad på bordet.

Her finder du opskrifter, hvor du ret detaljeret får forklaringen på hvad du skal gøre. Selv i forhold til hvor meget varme blusset skal stå på.

For erfarne kokke er noget af informationen måske overflødig, men jeg synes alle skal kunne lave maden. Også selv om man ikke har den store erfaring i et køkken.

Samtidig bruger jeg både billeder og video, så jeg er sikker på du også får et godt resultat derhjemme.

Alle opskrifterne på sitet er gennemprøvede, og de bliver hele tiden opdateret, hvis de kan forbedres yderligere.

Men du kan stole på alle opskrifter her på Guffeliguf.dk.

Det er selvfølgelig vigtigt at sige, at opskrifter altid er vejledende. Du kan måske bedre lide maden lidt mere stærk, eller kødet stegt på en anden måde. Så her gør du selvfølgelig hvad du selv synes.

Alle opskrifter på Guffeliguf.dk er i øvrigt gjort print-venlige. Når du klikker på printknappen, kan du meget nemt på skærmen vælge det fra du ikke gider printe – eksempelvis billeder, så det ikke fylder så meget. Det sparer også på papiret. Så derfor er det meget nemt at printe opskrifterne ud. Prøv det.

Du er altid velkommen med ris, ros, forslag eller andet under opskrifterne – eller på kontakt@guffeliguf.dk.

Måske har du selv en rigtig god opskrift liggende, som vil dele med os. Send den gerne til os – med et billede. Så bringer vi den og skriver selvfølgelig, at den er fra.

Husk også at tilmelde dig det ugentlige nyhedsbrev og siden på Facebook. Så får du automatisk seneste nye opskrifter. Guffeliguf.dk er også på Instagram, YouTube og Twitter med masser af inspiration.

De bedste hilsner – og god fornøjelse

Holger