Møre koteletter med sund rissalat med broccoli

Opskrift med møre koteletter og en lækker rissalat, der er basmati ris, som vendes med letdampet broccoli, majs og peberfrugt.

Til møre koteletter med rissalat til fire personer skal du bruge:

4 svinekoteletter
4 teskefulde balsamico
Tørret oregano
Salt og friskkværnet peber

Rissalat laver du af

4 deciliter basmati ris
1 lille broccoli
1 rød peberfrugt
1 stor dåse majs

Sådan laver du møre koteletter med en sund rissalat:

Bank svinekoteletterne let flade med en kagerulle eller ligende. Læg en kotelet mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank uden at smadre kødet.

Læg koteletterne på en tallerken, og smør dem med balsamico på begge sider. Krydr også med oregano, salt og friskkværnet peber, og lad dem hvile mens du laver rissalat.

LÆS OGSÅ
Bøf stroganoff med fløde og paprika

Del broccoli i små buketter, og kog lidt letsaltet vand op. Når vandet spilkoger, kommes broccolibuketterne i og koges et minut.

Hæld vandet fra, overøs med koldt vand for at standse kogningen og sæt til side.

Kog ris som anvist på pakken. Der kan nemlig være forskellige kogetider på basmati ris.

Skær den røde peberfrugt i små tern, og hæld vandet fra majsen.

Saml ris, broccoli, peberfrugt og majs i en salatskål, og vend det rundt. Kom eventuelt lidt olivenolie ved, men olien kan sagtens udelades.

Smelt lidt smør på en meget varm pande, og steg koteletterne et minuts tid på hver side.

Anret de møre koteletter med rissalaten til. Server eventuelt også et stykke af bagermesterens flutes til.

LÆS OGSÅ
And med brunede kartofler, sovs og rødkålssalat
Møre koteletter, der serveres sammen med en sund og nærende rissalat med letdampet broccoli, peberfrugt og majs. En både nem og hurtig ret til aftensmad. Foto: Guffeliguf.dk.
Møre koteletter, der serveres sammen med en sund og nærende rissalat med letdampet broccoli, peberfrugt og majs. En både nem og hurtig ret til aftensmad. Foto: Guffeliguf.dk.
Giv din bedømmelse
[Ialt: 3 Gennemsnit: 4]

Ris, ros eller spørgsmål?