Brændende kærlighed med oksemørbrad

Den gode opskrift på brændende kærlighed i en luksus udgave med en lækker kartoffelmos, oksemørbrad, sprødristede bacontern og stegte løgringe.

Til brændende kærlighed til fire personer skal du bruge:

En portion kartoffelmos – opskrift er i linket
100 gram tørsaltet bacon
300 gram oksemørbrad
4 rødløg

Sådan laver du den bedste omgang brændende kærlighed:

Brændende kærlighed er en traditionel ret, der samtidig er meget nem og hurtig at lave. Den indeholder kun få ingredienser. Her er den dog piftet op med oksemørbrad, hvilket tager opskriften til nye højder.

Køb et godt stykke tørsaltet bacon, og skær den ud i tern.

Skær også oksemørbrad ud i små tern.

Varm en pande op, og kom eventuelt en smule olie på panden. Tørsaltet bacon smider nemlig ikke meget vand eller fedt.

Steg nu bacontern sprøde og lækre, og tag dem af panden. Men lad fedtet fra stegningen blive i panden.

LÆS OGSÅ
Hakkebøffer med karamelliserede rødløg og den bedste sovs

Heri steger du nu oksemørbradstern ved en god varm i et minuts tid – ikke længere. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Tag dem af.

Skær rødløg i skiver, og nu steges de møre ved middel varme i baconfedtet.

Inden da har du lavet en portion god kartoffelmos, som i opskriften i linket længere oppe.

Nu portionsanretter du den danske klassiker på fire tallerkener.

Først med en god klat kartoffelmos i midten, og med ristede bacontern, oksemørbrad og løgskiver over. Gerne med lidt fedtstof over.

Serveres med syltede rødbeder og en god, kold øl.

Brændende kærlighed laves normalt med bacon, men prøv denne opskrift med oksemørbrad. Det giver en helt anden smagsoplevelse. Foto: Guffeliguf.dk.

Brændende kærlighed laves normalt med bacon, men prøv denne opskrift med oksemørbrad. Det giver en helt anden smagsoplevelse. Foto: Guffeliguf.dk.

Bedøm opskriften
User Rating 5 (1 vote)
Sending

Ris, ros eller spørgsmål?